streda 28. mája 2014

Jahodová bublanina zo špaldovej múky

Suroviny:
1 šálka cukru (ja som dala hnedý)
2 šálky špaldovej hladkej múky
200 ml smotany na šľahanie
1 kypriaci prášok do pečiva 
3 vajíčka 
štipka soli 
3 šálky  nadrobno nakrájaného ovocia (ja som dala JAHODY,kedže je sezóna)
tuk a múka na plech 

Postup: 
Vajíčka spolu s cukrom vymiešame do peny, pridáme múku, soľ, kypriaci prášok  a smotanu.
Všetko spolu vymiešame a cesto vylejeme na múkou vysypaný plech. 

Poukladáme nadrobno pokrájané ovocie.
                   

Pečieme na 180°C cca 25 minút 

Hotový koláčik posypeme práškovým cukrom .

dobrú chuť praje Janka a Jurko  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára